top of page

Minun tarinani

 ahkeruus ja monipuolisuus 

Hei! Olen Sanna Post ja minulla on yritys nimeltään Verstas Kotila Ky.

Verstaani sijaitsee kotonani Sirkkakoskella (Pello). Tarjoan valjassepän ja suutarin palveluita. Valmistan käsityönä erilaisia nahkatuotteita, tilaustöitä sekä erityyppisiä korjauksia perinteisiä työtapoja kunnioittaen.

20211204_114444.jpg

Valmistuin 2018 jalkinekorjaajaksi. Aikaisemmalta koulutukseltani olen hevostenhoitaja, valjasseppä ja taloushallinnon merkonomi. Yhdistämällä kaikki koulutukseni päätin perustaa oman yrityksen. 

 

Yksi mieleen jäänyt palaute on yrittäjäurani alusta, kun suunnittelin yhdessä asiakkaani kanssa hänen tilaamansa repun. Suunnitelman mukaista nahkaa ei kuitenkaan ollut saatavilla ja päätin luottaa vaistooni ja tein repun suunnitelmasta poiketen ihan erilaisesta nahasta. Kun hän sitten tuli hakemaan reppua, hän liikuttui ihastuksesta, koska repusta oli tullut parempi kuin olimme alun perin suunnitelleet.

Löydät minut myös Instagramista tai Facebookista #verstaskotila

Ota yhteyttä verstaskotila@hotmail.com

Minun arvoni

 ahkeruus ja monipuolisuus 

Laatua ja lähellä valmistettua
- kysynnän mukaan 

Käsityötä arvostavat usein he, jotka itsekin tekevät. Käsintehty tuote on kaunis, erilainen ja uniikki. Sen voi huoletta antaa lahjaksi. 

Muistathan, että Verstas Kotilalta voi tilata täysin uniikkeja, räätälöityjä tuotteita itsellesi tai lahjaksi.

Nahka on materiaalina ihanan ja ylellisen tuntuinen ja siitä saa kestäviä ja kauniita, käsinkoskelteltavia tuotteita. 

Materiaalina käytän usein myös kierrätettävää tuotetta, esim. käytöstä poistuneita nahkaesineitä. Pienetkin hukkapalat voin käyttää esimerkiksi koruihin. 

Käsintehdyn elämys 
Luonnonmukaiset materiaalit

Kun ostat suomalaisen käsityötuotteen, teet yleensä vastuullisen valinnan.
Suomalaisen käsityötuotteen reitti tuotteen saajalle on hyvin lyhyt, tuotetta tai sen valmistamiseen käytettyjä materiaaleja ei yleensä tarvitse kuljettaa pitkiä aikoja eikä välikäsien kautta.

Käsityönä tehty tuote on arvokkaampi kuin massatuotantona tehty tuote.


 

bottom of page